Om bruken av websiden Solvind.no

Vi har gjort vårt beste for å gjøe navigering og funksjonalitet så enkel og funksjonell som mulig. Har du tilbakemeldinger eller kommentarer, send oss en email – det setter vi stor pris på!

Under finder du mer informasjon om praktisk bruk av siden, medvirkende/ansvarlige og betingelser for bruk av sidene.

Nettstedseier

Dette nettstedet eies offisielt av Solvind AS, men presenterer hovedsaklig virksomheten til selskapet Solvind Prosjekt AS som driver med utvikling, bygging og drift av vindkraftverk. 

Teknisk

 Solvind.no er utformet for å fungere optimalt på skjermer med en oppløsning på 1024 x 768 pixel og mer. Nettstedet er optimalisert for browserne Mozilla Firefox, Internet Explorer 6.0 og mer, Safari og Opera. Deler av nettsidene og linket innhold krever Adobe Acrobat Reader. Dette programmet kan lastes ned gratis på Adobe sin hjemmeside. Siden krever også Macromedias flashplayer, minst versjon 8. Dersom du oppdager tekniske eller innholdsmessige feil på våre nettsider, vil vi sette stor pris på om du informerer oss om dette.

Webdesign og programmering

Design og layout er utføt av Gecco Works, i tett samarbeid med Solvind AS. Vi takker våre partnere for godt samarbeid.

Bilder og animasjoner

Solvind AS har opphavsretten til alle bilder og animasjoner på dette nettstedet. Etterspøsel med spesifikasjon av bruksformål og hensiktsmessig bildekvalitet bes sendes til post@solvind.no.

Juridiske betingelser

Ved å få tilgang til og bruke www.solvind.no samtykker du i følgende vilkår: Dette nettstedet, inkludert innhold, utvalg og ordning av innhold på hver enkelt side eller samling av sider, eies fullt og helt av Solvind AS. Vi forbeholder oss alle rettigheter til dette materialet.

Du har anledning til å lagre utdrag fra Solvinds nettsted på din personlige datamaskin og skrive ut kopier av disse for personlig, ikke kommersiell bruk. Du har lov til å bruke og distribuere nødvendige og mindre utdrag fra Solvinds nettsted for å legge til rette for direkte linker/pekere til sidene, eller lenkeforbindelse for søketjenester.

All annen bruk som reproduksjon, oversettelse, bearbeidelse, arrangement, og all annen endring, distribusjon eller lagring av dette nettsted i enhver form og ved ethvert hjelpemiddel, helt eller delvis, er forbudt uten på forhånd å ha innhentet skriftlig tillatelse fra Solvind AS. Vi ber om din forståelse for at vi ikke kan ta på oss noen form for ansvar for eventuelle unøyaktigheter eller utelatelser.

Solvind tar ikke ansvar for direkte, indirekte, spesielle, betydelige eller andre tap eller ødeleggelser av en hvilken som helst karakter som måtte følge av tilgang til eller bruk av dette nettstedet eller dets innhold. Solvind er heller ikke ansvarlig for innholdet på andre nettsted som ikke er under kontroll av Solvind eller som en kan få tilgang til fra vårt nettsted (hypertekst).